Podpořte novinku od LAGOON svým hlasováním!

Oblíbený časopis specializovaný na vícetrupé jachty  Multihulls World magazine  a organizátoři největší výstavy vícetrupých jachet International Multihull Show , která se koná v dubnu v La Grande Motte ve Francii pravidelně pořádají soutěž o nejlepší vícetrupé jachty v různých kategoriích. Vítězové získají titul „Multihull of the Year“ a o tom, kdo titul získá, rozhoduje veřejnost, tím je tato soutěž unikátní. Hlasovat může každý snadno na internetu. Pro hlasování klikněte zde

Do soutěže v roce 2020 nominovali organizátoři v kategorii motorových katamaranů novinku od LAGOON, model SIXTY 7 představený v září 2019 v Cannes. Tento katamaran nové generace umožňuje žít daleko od domova život stejně jako doma a díky výkonným a úsporným motorům může plout opravdu daleko, dokonce i přes oceány. 

Pokud chcete LAGOON SIXTY 7 v hlasování podpořit, klikněte zde: Hlasovat pro SIXTY 7

Výsledky budou vyhlášený na veletrhu Multihull Show, který se koná 15.-19.4.2020 v La Grand Motte na Středomořském pobřeží Francie. 

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.