Drazí fanoušci lodí, jachet a plavení po širém moři, máte už plány na září? Udělejte si radost a nadělte si dárek, když do Vánoc je ještě daleko. Vyčistěte si hlavu od pracovních povinností a dopřejte si neopakovatelný zážitek z největší výstavy lodí v Evropě, která se koná přímo na moři! Uvidíte (a navštívíte) stovky lodí nejrůznějších velikostí, z nichž většina bude novýcha mnohési dokonce odbydou světovou premiéru. Užijete si prohlídku katamaránů s osobním výkladem bez starostí a front.  

Kdy se uvidíme? 11.-16.9.2018

Kde se potkáme? Cannes Vieux Port (krásné historické centrum Cannes, starý přístav přestavěný na Marinu přímo v centru mezi katedrálou a Kongresovým palácem)

Oficiální web: www.cannesyachtingfestival.com

Yachting Festival Cannes – jedinečná příležitost pro všechny příznivce jachet

Zajímáte se o jachty? Pak navštivte Yachting Festival Cannes – nejlepší veletrh přímo pro vás jako stvořený. Na žádné jiné výstavě v Evropě neuvidíte tolik modelů pohromadě.Pro představu – v loňském až 50 000 diváků obdivovalo 600 vystavovaných lodí v délce od 2,1 m do 65 m. Žasli hlavně nad snadnou dostupností. Stejně tomu bude i letos. K okamžité prohlídce najdete všechny běžné, a po předchozím objednání i luxusní a velké lodě. A s námi si užijete prohlídku katamaránů s osobním výkladem bez jakýkoliv starostí a front!

Katamarány v Cannes

Na tematicky rozdělené výstavě mají katamarány svou samostatnou část. Uvidíte vždy největší množství katamaránů různých výrobců v rozsahu, který žádný jiný veletrh nenabízí

Lagoon letos vystavuje tyto modely:

  • 40
  • 42
  • 450 F
  • 50
  • 52F
  • motorový 630MY
  • SEVENTY 7

Získejte vstupenku na Yachting Festival Cannes ZDARMA

Máte zájem o návštěvu největší výstavu lodí v Evropě, která se navíc koná přímo na moři? Zaregistrujte se a my vám zajistíme vstupenky na veletrh zdarma. A v domluveném čase vás osobně přivítáme na stánku Lagoon, kde bude Altumare jako autorizovaný prodejce působit. Užijete si prohlídku katamaránů s osobním výkladem bez starostí a front.

Tak s větrem ve vlasech na Yachting Festival Cannes 2018!

Bon voyage

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.