Minulou sobotu SEVENTY 7 byla vyhlášená jako „Nejlepší Jachta Roku“ na slavné „Best of Best Art Gala“ v Číně, pořádané Robb Reportem, vedoucím hlasem ve světě luxusu. Tato volba ocenila několik odvětví: yachting, letectví, automobilový průmysl, nemovitosti, šperky…

Toto ocenění vyplývá z elegance SEVENTY 7, její přívětivosti prostoru a svobody. Jachta má elegantní linky, harmonické uspořádání, působivý flybridge a rafinované povrchy. Na tomto ceremoniálu byly všechny tyto předenosti oceněny.

V letošním roce SEVENTY 7 již získala tři odborné ocenění: „Nejlepší Jachta Roku“ nad 65 stop na 13. slavnostním ceremoniálu „Asia Boating Awards Ceremony“ v Singapůru a „Nejlepší Loď Roku Jaderského moře“ na  Mezinárodní výstavě lodí „Internautica“ ve Slovinsku.

SEVENTY 7 je a nepochybně bude hrdým představitelem elegance a francouzského umu.

Více informací o SEVENTY 7 naleznete zde.

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.