25 února 2016 opustil brány loděnice už stý exemplář katamaranu Lagoon 620! Taková událost je samozřejmě dobrým důvodem pro oslavu, které se zúčastnili všichni, kdo se na výrobě tohoto modelu podílejí.
Lagoon 620 byl představen veřejnosti v roce 2009 a v roce 2012 prošel výraznou změnou, kdy dvorní designérské studio Lagoon, firma Nauta Design, navrhla nové interiéry tohoto velmi oblíbeného modelu.

Za pár týdnů bude Lagoon 620 s výrobním číslem trupu „100“ spuštěn na vodu v Port Kelang v Malajsii, kde již na nový katamaran netrpělivě čeká jeho majitel.

Jako ostatní sourozenci 620 je i tento katamaran určen k pohodlné plavbě v tyrkysově modrých vodách kdekoli na světě, tento bude nejčastěji brázdit moře mezi Malajsií, Thajskem a Filipínami.

Více informací o Lagoon 620 najdete zde.

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.