Každým rokem se pořádají setkání majitelů katamaranů Lagoon v různých částech světa pod názvem Lagoon Escapade. Letošní setkání se konalo 6.února v Ya Long Bay marině v Sanya a v Sunny Bay na Čínském ostrově Hainan.

Zůčastnilo se 8 katamaránů značky Lagoon, z toho pět katamaranů Lagoon 620, dva Lagoon 450 a jeden Lagoon 400 s celkem 80 lidmi na palubách. Po perfektním jachtingu v oblasti Ya Long Bay zakotvily katamarany v Sunny Bay, kde posádky odpočívaly a věnovaly se rybaření. Kotvící katamarany přilákaly pozornost mnoha návštěvníků!

Na večer byl připraven pro více než 200 majitelů katamaránů Lagoon a hostů Gala večer v resortu Park Hyatt v Sunny Bay. Nádherná scenérie tohoto úplně nového luxusního hotelu a bohatý program připravil perfektní prostředí pro oslavu úspěchů, které má značka Lagoon v Číně za sebou a které pokračují!

Sanya je perfektním příkladem této Success-story, protože jenom v marině Ya Long Bay Yacht Club kotví 15 katamaránů Lagoon, čímž se Sanya stává jedním z míst s největším zastoupením luxusních modelů katamaranů Lagoon na světě.

Lagoon Rendez-Vous je vždy výbornou příležitostí pro majitele a fanoušky značky Lagoon oslavit a užívat si života v jachtařském stylu na palubě katamaranu Lagoon!

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.