Online kurz "S jistotou za kormidlem katamaranu" můžete absolvovat v češtině

Pokud se chcete do kurzu pustit, založte si účet na webu nauticed.org (klikněte vpravo nahoře na „SignIn“).

Pokračujte podle pokynů v angličtině, které Vás provedou nákupem kurzu až k jeho zahájení, kurz najdete pod originálním názvem „Catamaran Sailing Confidence Clinic“ (vlastní kurz je plně přeložen a můžete jej absolvovat v češtině). Chcete-li pomoc v anglické části registrace a výběru kurzu, napište si na info@altumare.cz pro dodatečné pokyny.

A proč byste měli kurz absolvovat?

Na celý kurz budete potřebovat asi 3 hod času, ale můžete kurz kdykoli přerušit a zase se vrátit zpět.
Výhodou kurzu je, že po jeho absolvování se k němu můžete kdykoli vracet a oživit si znovu znalosti, kdykoli to budete potřebovat. A dostanete další materiály, které si s sebou můžete snadno vzít offline na moře.

Kurz „S jistotou za kormidlem katamaranu“ podporujeme a přeložili jsme ho do češtiny, protože je svým obsahem natolik unikátní, že jsme přesvědčeni, že Vám odpoví na výše uvedené otázky. Kurz je tak dobýr, že ho největší výrobce katamaránů na světě, firma LAGOON, doporučuje všem majitelům svých lodí. A navíc už získal od více než 200 studentů z celého světa nejvyšší rating pěti hvězdiček.

Kurz je rozdělen do tří částí:

  1. První část popisuje jak to na palubě katamaranu vypadá a chodí, ať víte, do čeho jdete, nebo ať si oživíte co kde na palubě najdete
  2. Ve druhé části se dozvíte tipy a rady jak s katamaránem manévrovat a využít při tom unikátních vlastností, které dělají katamaran katamaránem a které jsou tolik odlišné od jednotrupé jachty a tolik usnadňují manévrování v malém prostoru, že už se možná nikdy nebudete chtít na jednotrupou jachtu vrátit…
  3. Ve třetí části se dozvíte jak s katamaranem plout na plachty v různých podmínkách a zopakujete si, proč je nastavování plachet u katamaránu větší zábava a nabízí víc možností, než na většině turistických jednotrupých plachetnic. Kouzlem dobrých katamaranů, ke kterým Lagoon jistě patří je, že práci s plachtami zvládne i kormidelník sám a když Vás práce s plachtami baví, máte spoustu možností jak plachty nastavit, přitom katamaran bude ihned reagovat a odměnou za Vaši snahu bude parádní rychlost plavby bez snížení komfortu.

Pokud chcete uplatnit slevový voucher ALTUMARE, který je k dispozici všem klientům ALTUMARE, kteří si v roce 2017 pronajali od ALTUMARE katamaran, pošlete nám na adresu info@altumare.cz Vaše přihlašovací jméno u NauticEd (tedy email) a jakmile bude pro Vás kurz připraven, oznámíme Vám to mailem.

Přejeme parádní zábavu a budeme rádi za názory na kurz.

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.