Po neuvěřitelně horkém létě se musí výrobce postarat o poslední dokončovací práce na katamaranech Lagoon, které budou vystaveny na podzimních veletrzích.
Sezóna lodních výstav odstartuje na veletrhu v Cannes od 8 do 13 září, kde samozřejmě nemůže LAGOON chybět!. Pro tento mimořádně důležitý veletrh si největší výrobce katamaranů na světě připravil světovou premiéru úplně nového modelu Lagoon 52S (SporTop, tedy s vyvýšeným kormidelním pracovištěm a bez flybridge)

Dalším přírůstkem v modelové řadě SporTop bude nový Lagoon 450S, který bude mít světovou premiéru na veletrhu Grand Pavois Boat Show v La Rochelle a následně bude vystaven na veletrhu lodí v Barceloně.

Pro více informací o modelech v angličtině klikněte zde: Lagoon 450 S a Lagoon 52 S.

Další články

Stánek Lagoon na Boot Düsseldorf 2019

Lagoon 46 na Boot Düsseldorf 2023

Jaký bude letošní Boot Düsseldorf, který byl v minulých dvou letech kvůli pandemii zrušen? Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Na stánku Lagoon Vám představíme oblíbený model Lagoon 46.

International Multihull Show, La Grande-Motte 20. — 24. 4. 2022

Po dvou letech vynucené pauzy se opět koná jeden z nejoblíbenějších veletrhů vícetrupových lodí – La Grande Motte, France 2022. Přijměte naše pozvání. Rádi vám zajistíme soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon i vstupenku zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.