Lagoon 42 bude vystavený na Nautic Paris Boat Show od 3 do 11 prosince, 2017. Na dlouhou cestu do Paříže se 42-jka vydala na kamionu z výrobního závodu ve Vendée v západní Francii zabalená do bílé přepravní fólie, na které je nápis oznamující, že tento katamaran je nejrychlejším ze všech vystavených na Paris Boat Show.

Opravdu, Lagoon 42 přece dosáhl minulou zimu během pořizování reklamních záběrů na Bahamách rychlosti 16 ůzlu!. Tento jedinečný výkon potvrzuje úspěch nové filozofie v návrhu katamaranů Lagoon orientovanou na výborné plavební výkony. Součástí této filozofie je přesunutí stěžně do středu katamaranu, velká samopřehazovací kosatka a nový tvar plováků využívající zkušenosti návrhářů z konstrukce závodních vícetrupých lodí.

Tyto inovace v návrhu katamaránů Lagoon jsou zárukou vysokých plavebních výkonů na plachty při zachování snadného ovládání lodi a tradičně vysokého komfortu plavby s katamarany Lagoon.

Lagoon 42 bude, jako vždy, prezentován na stánku Lagoon v tříkajutové majitelské verzi se třemi koupelnami. Pokud se na Paris Boat Show chystáte, domluvte si s námi schůzku , zajistíme Vám i vstupenky na veletrh.

Další články

Pojďte nakupovat do LAGOON BOUTIQUE online!

Pro všechny majitele a příznivce značky LAGOON otevíráme online prodej oblečení, vybavení a doplňků speciálně vybraných pro katamarany LAGOON. Přístup do obchodu: Majitelé katamaranů LAGOON mohou

Víte co je BOB?

BAND OF BOATS (BOB) je nová @platforma pro milovníky jachet Nová služba na internetu bude místem, kde si můžete pronajmout jachtu, koupit novou jachtu, koupit použitou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.