Při udělování cen prestižního časopisu Sailing Today Awards, které proběhlo na Sounthampton Boat Show 16. září, byl model 42 vyhlášen vítězem v kategorii vícetrupých lodí.
Během slavnostního předávání cen, Sam Fortescue, šéfredaktor časopisu Sailing Today řekl:„Každý kdo si už pronajal nebo se plavil na vlastní jachtě v teplejších světových mořích dobře zná výrazné rysy fenomenálně úspěšných katamaránů Lagoon. Nově představený model Lagoon 42 ihned poznáte podle vzrušujících a zároveň jemných liníí přídě a zejména nástavby salonu.

Přesunutím stěžně vzad, které už se stalo pro nové modely Lagoon typickým rysem, se zlepšilo vyvážení lodi, přitom její plavební výkony jsou vynikající a to dokonce při plavbě proti větru.
A zamilovali jsme si zdokonalený design prostoru mezi zadním kokpitem, kormidlem a salonem, který je celý v jedné rovině.

S novým modelem Lagoon 42 se na moři určitě brzy setkáte –  prodávají se jak na běžícím pásu!“

Toto ocenění je je již druhým úspěchem Lagoon 42 od představení na evropském trhu v lednu 2016.

Další články

Stánek Lagoon na Boot Düsseldorf 2019

Lagoon 46 na Boot Düsseldorf 2023

Jaký bude letošní Boot Düsseldorf, který byl v minulých dvou letech kvůli pandemii zrušen? Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Na stánku Lagoon Vám představíme oblíbený model Lagoon 46.

International Multihull Show, La Grande-Motte 20. — 24. 4. 2022

Po dvou letech vynucené pauzy se opět koná jeden z nejoblíbenějších veletrhů vícetrupových lodí – La Grande Motte, France 2022. Přijměte naše pozvání. Rádi vám zajistíme soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon i vstupenku zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.