Jen pár týdnů po spuštění Lagoon 52S na vodu nastal čas ke spuštění menšího modelu Lagoon 450S (SporTop), který si odbyde svoji světovou premiéru v La Rochelle. Tento nový model SportTop doplňuje řadu Lagoon 450 a přináší možnost volby mezi katamaranem s flybridge (Lagoon 450F) a s vyvýšeným kormidelním stanovištěm a opalovacími lehátky na střeše (Lagoon 450S). Nový model je založen na platformě Lagoon 450 s flybridge a přináší níže posazené plachty stejného rozměru, ráhno ve výši 1,2m nad střechou salonu a vyvýšené, ale přesto za salonem chráněné kormidelní pracoviště, které umožní lepší komunikaci mezi kormidelníkem a posádkou.

Lagoon 450S bude mít světovou premiéru na výstavě Grand Pavois Boat Show v La Rochelle od 16 do 21 září a poté na Barcelona International Boat Show od 14 do 18 října.

Přijďte si prohlédnoujt tento nový katamaran Lagoon, budeme se na Vás těšit!

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.