První Lagoon 630 MY (trup č.1) byl při velkolepém budhistickém obřadu, který uspořádal jeho nový majitel asi pro 130 hostů z řad přátel a rodin, pojmenován „Sanctuary“. Po obřadu následovala venkovní hostina.

Než Lagoon 630MY No.1 „Sanctuary“ dorazil do své domovské mariny Velassis v Yokosuce v Japonsku, obeplul 2/3 planety. Z Cannes vyrazil v říjnu 2014 a pokračoval na Kanárské ostrovy, po přeplutí Atlantiku byl vystaven na Maiami International Boat Show v únoru 2015. Poté si to na přepravní lodi namířil na další lodní výstavu do Singaporu odkud putoval ke svému novému majiteli.

Tato motorová jachta  Lagoon 630MY je majitelovou šestou jachtou a jeho druhým katamaranem. S radostí jej vítáme mezi členy Lagoon Motor Yacht!

Na první cestu s majitelem se Sanctuary vydá na Izu Peninsula, který je známý romantickými kotvišti a zátokami.

Lagoon 630MY si rychle získal oblibu jachtařů v Asii a další dva exempláře 630MY budou v krátké době směřovat ke svým majitelům v Asii

Další články

Yachting Cannes Festival

Veletrh jachet v Cannes 7.—12. 9. 2021 Přijměte naše pozvání na největší jachtařský veletrh Cannes Yachting Festival 2021! Zajistíme Vám soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.