Lagoon 630MY předstihl i zavedené světové výrobce motorových jachet když získal na gala večeru během jachtařského veletrhu v Cannes 2015 ocenění  za „Nejlepší interiérový design v kategorii 50-ti až 80-ti stopých jachet“. Prestižní soutěž „Invictus Yachts Trophies“ organizuje Yachts magazine. 

Vlajková motorová jachta Lagoon získala obdiv poroty a její jasná většina hlasovala pro elegantní linie toho 63-stopého katamaranu, navrženého námořními architekty VPLP ve spolupráci s designem studiem společnosti Nauta.

Invictus Yacht Trophies za Nejlepší interiérový design není prvním oceněním pro Lagoon 630MY, protože už v květnu získal tento model v Hong Kongu od Asia Boating magazine cenu Nejlepší sériově vyráběné motorové jachty světa v kategorii 15-24m –  „Best Worldwide Production Motor Yacht (15m to 24m)“.

Lagoon 630 MY má za  rok od svého uvedení na trh právě na veletrhu jachet v Cannes 2014 již přes deset šťastných vlastníků, taková historie předvídá i slibnou budoucnost.

Další články

Pojďte nakupovat do LAGOON BOUTIQUE online!

Pro všechny majitele a příznivce značky LAGOON otevíráme online prodej oblečení, vybavení a doplňků speciálně vybraných pro katamarany LAGOON. Přístup do obchodu: Majitelé katamaranů LAGOON mohou

Víte co je BOB?

BAND OF BOATS (BOB) je nová @platforma pro milovníky jachet Nová služba na internetu bude místem, kde si můžete pronajmout jachtu, koupit novou jachtu, koupit použitou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.