Po odstartování sezóny v Cannes se 4 novými modely (Lagoon 52S, Lagoon 560S2 Imagine, Lagoon 620 Essence a inovovaným Lagoon 450F), tento týden pokračuje výstavní maraton v Janově. 

Ti, kteří propásli světovou premiéru Lagoon 52S v Cannes, mají ještě možnost seznámit se s touto novinkou v Itálii, stejně tak zde mohou vidět Lagoon 39 a Lagoon 450 F (jehož interiér byl pozměněn ve stylu SporTop).

Na výstavě v Barceloně od 14. do 18. října uvedena další novinka – limitovaná edice Lagoon 380 Infinity: tato speciální série nabízí exkluzivní řešení dekorace trupu a spoustu dalších drobností… samozřejmě včetně nezbytného a oblíbeného paddleboardu v barvách Lagoon!

Mimo Evropu se můžete na katamarany Lagoon podívat na výstavách ve  Spojených státech, Brazílii, Turecku nebo Jižní Africe!

Další články

Pojďte nakupovat do LAGOON BOUTIQUE online!

Pro všechny majitele a příznivce značky LAGOON otevíráme online prodej oblečení, vybavení a doplňků speciálně vybraných pro katamarany LAGOON. Přístup do obchodu: Majitelé katamaranů LAGOON mohou

Víte co je BOB?

BAND OF BOATS (BOB) je nová @platforma pro milovníky jachet Nová služba na internetu bude místem, kde si můžete pronajmout jachtu, koupit novou jachtu, koupit použitou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.