Všichni milovníci lodí,
už se chystáte na největší lodní výstavu v Evropě přímo na moři – 3 km pontonů a 300.000 m2 plochy? Těšte se na 630 lodí a z toho jako překvapení pro vás – 191 novinek!

Kdy: 12. – 17. 9. 2017

Kde: Cannes Vieux Port (krásné historické centrum Cannes, starý přístav přestavěný na Marinu přímo v centru mezi katedrálou a Kongresovým palácem)

Oficiální web: www.cannesyachtingfestival.com

Yachting Festival Cannes – ideální příležitost pro všechny příznivce jachet

Zajímáte se o jachty? Pak navštivte Yachting Festival Cannes – ten nejlepší veletrh přímo pro vás jako stvořený. Na žádné jiné výstavě v Evropě neuvidíte tolik modelů pohromadě. A navíc se skutečně snadnou dostupností – k okamžité prohlídce najdete všechny běžné, a po předchozím objednání i luxusní a velké lodě.

Letošní trhák a světová premiéra – Lagoon SEVENTY 8

Motorový Lagoon SEVENTY 8 – největší katamarán na veletrhu – zde bude představen ve světové premiéře.

Loni byl mediální hvězdou tehdy největší katamaran Lagoon SEVENTY 7. Prohlédněte si ho v reportáži z loňského Yachting Festival Cannes (od času 1:34).

Katamarány v Cannes

Na tematicky rozdělené výstavě katamarány mají svou samostatnou část. Uvidíte vždy největší množství katamaránů různých výrobců v rozsahu, který žádný jiný veletrh nenabízí.

Lagoon letos vystavuje tyto modely:

  • 40 (světová premiéra)
  • 42
  • 450F
  • 50 (světová premiéra)
  • 52F
  • motorový 630MY
  • motorový SEVENTY 8 (světová premiéra)

Vstupenka na Yachting Festival Cannes zdarma

Máte zájem o návštěvu? Zaregistrujte se níže a my vám zajistíme vstupenky na veletrh zdarma. V domluveném čase vás osobně přivítáme na stánku Lagoon, kde bude Altumare jako autorizovaný prodejce působit.

Užijete si prohlídku katamaránů s osobním výkladem bez starostí a front. A v ušetřeném čase si pak v klidu prohlédněte zbytek výstavy.

Další články

Pojďte nakupovat do LAGOON BOUTIQUE online!

Pro všechny majitele a příznivce značky LAGOON otevíráme online prodej oblečení, vybavení a doplňků speciálně vybraných pro katamarany LAGOON. Přístup do obchodu: Majitelé katamaranů LAGOON mohou

Víte co je BOB?

BAND OF BOATS (BOB) je nová @platforma pro milovníky jachet Nová služba na internetu bude místem, kde si můžete pronajmout jachtu, koupit novou jachtu, koupit použitou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.