Vyzkoušejte si na vlastní kůži moderní katamarány Lagoon přímo na moři!

Kdy: poslední říjnové pondělí a úterý (30. – 31. 10. 2017)

V loňském roce se tato akce i přes ne velkou přízeň počasí vydařila. (Reportáž si můžete přečíst v časopise Yacht číslo 12/2016.) Na základě pozitivních ohlasů pokračujeme i letos druhým ročníkem!

Čeká na vás sedm modelů katamaránů k detailnímu seznámení

Pro testovací plavby budou k dispozici katamarány Lagoon 380, 42 a 450F. Během dvou dnů si tak všechny tři typy – od nejmenšího úsporného 380, přes osvědčený 450F, až po nejnovější typ 42 – vyzkoušíte při vlastní plavbě. Katamarány uvidíte na konci náročné charterové sezóny a seznámíte se tak s reálným stavem za opravdového provozu. Zájemcům sdělíme veškerá provozní data. Získáte realistický obraz z opravdového života katamaránů. Ideální pro budoucí vlastníky těchto výjimečných lodí.

Jak bude vše probíhat?

Začínáme v pondělí s nejmenším 380 a uděláme okruh v okolí Maríny Lavrio u Athénách. Po několika hodinách plavby se vrátíme pro druhý model. A v úterý vyzkoušíme třetí typ. Během testovacích plaveb si dle zájmu vyzkoušíte ovládání lodi, jízdu na motor i práci s plachtami. Limitem se může stát pouze počasí. To bývá v tomto období až na výjimky velmi příznivé.

Kromě vlastních testovacích plaveb na vás čeká v Maríně možnost si osobně projít, a zvenku i zevnitř prohlédnout, modely katamaránů Lagoon 39, 400 a prémiové modely 52F a 560.

Využijte jedinečnou možnost

V klidu a bez stresu uvidíte podstatnou část výrobní řady Lagoon a navíc i vyzkoušíte při plavbě pod plachtami. Taková příležitost zpravidla není možná ani na veletrzích. Zajímá vás snad zajímá jiný model? Na místě proberete odlišnosti a specifika toho vašeho.

Pro úplné začátečníky to může být první oťukávání a seznámení se s vlastnostmi dvoutrupých lodí, zatímco zkušení jachtaři mají šanci bezprostředně porovnat tolik modelů a velikostí katamaránů na jednom místě v průběhu dvou dní. Navíc za přítomnosti zkušených kapitánů.

Místo konání

Akce se koná na základně ALTUMARE v Olympic marině v Lavrio u Atén v Řecku.

V případě zájmu zajistíme transfer z letiště do Maríny a zpět i ubytování z pondělí na úterý (případně déle, pokud se budete chtít zdržet). Chcete přijet dříve nebo odjet později? Žádný problém.

Pořadatelé

Testování katamaránů je společným projektem distributora katamaranů Lagoon firmy ALTUMARE a časopisu YACHT.

Bonus pro vás

Všichni účastníci akce navíc získají zdarma online kurz „S jistotou za kormidlem katamaránu“, který velmi poutavou interaktivní formou uvádí do specifik řízení katamaránů. Kurz určitě uvítají i zkušení jachtaři zvyklí na jednotrupé lodě. Možná překvapí některé odlišnosti chování katamaránů od klasických jachet.

Pojďte s námi zažít dobrodružství a adrenalin na moři a užijte si plavbu na katamaránech!

Další články

Yachting Cannes Festival

Veletrh jachet v Cannes 7.—12. 9. 2021 Přijměte naše pozvání na největší jachtařský veletrh Cannes Yachting Festival 2021! Zajistíme Vám soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.