Největší výrobce katamaranů na světě, firma Lagoon, uspořádá ve svém výrobním závodě v Bordeaux  prezentaci kompletní modelové řady pro pozvané hosty. 

Lagoon sídlí v centru Bordeaux na břehu řeky Garonna přímo naproti unikátnímu muzeu vín Cite du Vin a světoznámé chateaux z oblasti Bordeaux jsou přímo v blízkém okolí. Nabízí se tak možnost zkombinovat prohlídku nejoblíbenějších katamaranů a návštěvu nejvěhlasnějších vinařských domů!

Pokud Vás katamarany (a víno) zajímají, spojte se s námi a vyžádejte si pozvánku na tuto VIP akci. Rádi Vám poskytneme i asistenci při plánování cesty. 

Termín: 6.-8. března 2024

Místo: Lagoon Bordeaux

Vystavené modely: Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 51, Lagoon 55, SIXTY5 a SEVENTY7 a poprvé bude přestaven i zbrusu nový Lagoon 60. Pro zájemce bude možné prohlédnout si i výrobní prostory Lagoon v Bordeaux. 

Informace z první ruky

U ALTUMARE jako autorizovaného dealera Lagoon pro Českou a Slovenskou republiku vždy najdete informace z první ruky.

Vyplňte jednoduchý formulář, ozveme se Vám a zajistíme Vám místa na prezentaci Lagoon v Bordeaux 6.-8.3.2024 a případně poskytneme i další asistenci s plánováním cesty. 

Další články

SIXTY7 – nový motorový katamaran od LAGOON

Největší výrobce katamaranů na světě společnost LAGOON představí v září 2019 na veletrhu v Cannes světovou premiéru: motorový LAGOON SIXTY 7. Tento model je menším

1 komentář u „Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.