Už vás to na souši nebaví? Vodní radovánky ani s nástupem podzimu rozhodně nekončí. Nebo alespoň končit nemusí. Dopřejte si malé Vánoce již s dvouměsíčním předstihem a navštivte lodní veletrh Salon Nautico v Barceloně. Uvidíte a navštívíte 670 jachet, které budou kotvit přímo na moři. Užijte si prohlídku zbrusu nových katamaránů s osobním výkladem, bez starostí, čekání a front. Salon Natico je ideálním veletrhem pro vážné zájemce a poslední možností vidět tolik katamaranů na jednom místě, přitom není tak rušný jako zářijový veletrh v Cannes. Tak neváhejte a vyražte do Barcelony!

Kdy se uvidíme? 10.-14.10.2018

Kde se potkáme? Na stánku Lagoon v Port Vell přímo v centru Barcelony (30 minut taxíkem z letiště a 5 minut pěšky na La Ramblas)

Oficiální web: salonnautico.com

Barcelona není jen Sagrada Familia a Camp Nou

Alespoň tedy v říjnu. 10. – 14. 10. 2018 do katalánské metropole nepřijede přes 50 tisíc lidí obdivovat umění Lionela Messiho či Pabla Picassa, nýbrž výtvory 275 vystavujících výrobců lodí, jachet a katamaránů.

Katamarány v Cannes

Katamarány mají i v Barceloně svou samostatnou část. Větší výběr katamaranů letos už neuvidíte, budete si muset počkat až do dubna 2019 na Multihull Boat Show, kde budeme samozřejmě také. 

Lagoon letos na Salon Nautico Barcelona vystavuje tyto modely:

  • 40
  • 42
  • 50
  • 52F
  • motorový 630MY

Navíc Vás čeká surfování, fun-zóny na plážích, neopakovatelná atmosféra přístavu Port Vell a kouzlo středomořské kuchyně. Může to být ještě lepší? Ach ano, může.

Získejte vstupenku na Salon Nautico Barcelona ZDARMA

Máte zájem o návštěvu poslední letošní výstavy lodí v Evropě, která se koná přímo na moři? Zaregistrujte se a my vám zajistíme vstupenky na veletrh zdarma. A v domluveném čase vás osobně přivítáme na stánku Lagoon, kde bude ALTUMARE jako výhradní autorizovaný prodejce pro ČR a SR působit. Užijete si prohlídku katamaránů s osobním výkladem bez starostí a front.

Těšíme se na Vás na Salon Nautico 2018!

Olá!

Další články

Stánek Lagoon na Boot Düsseldorf 2019

Lagoon 46 na Boot Düsseldorf 2023

Jaký bude letošní Boot Düsseldorf, který byl v minulých dvou letech kvůli pandemii zrušen? Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Na stánku Lagoon Vám představíme oblíbený model Lagoon 46.

International Multihull Show, La Grande-Motte 20. — 24. 4. 2022

Po dvou letech vynucené pauzy se opět koná jeden z nejoblíbenějších veletrhů vícetrupových lodí – La Grande Motte, France 2022. Přijměte naše pozvání. Rádi vám zajistíme soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon i vstupenku zdarma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.