Největší výrobce katamaranů na světě společnost LAGOON představí v září 2019 na veletrhu v Cannes světovou premiéru: motorový LAGOON SIXTY 7. Tento model je menším bratrem velmi úspěšného SEVENTY8 uvedeného v roce 2017 rovněž v Cannes. Tvůrci SIXTY7 pracovali podle známé myšlenky Leonarda da Vinciho, že „nejsofistikovanější formou je jednoduchost“.

Prodejci LAGOON měli možnost prohlédnout si SIXTY7 v červnu 2019 v továrně v Bordeaux, to byl ale ještě chráněn plachtami a přísně utajován. Příbuznost s větším modelem SEVENTY8 je naprosto zjevná a současně tato novinka potvrzuje nové stylistické směřování velkých modelů LAGOON. Myslíme, že nebude trvat dlouho a objeví se i verze SIXTY?X? s plachtami, která nahradí současné modely 560 a 620. Tím by mohla být dokončena kompletní inovace celé řady modelů LAGOON.

Autorem exteriéru motorového katamaranu LAGOON SIXTY7 je dvorní stylista Patrick Le Quement, o novém modelu říká, že: „SIXTY7 je vrcholem neokázalé elegance“.

Pokud si chcete LAGOON SIXTY7 na veletrhu v Cannes prohlédnout, domluvte si s námi schůzku.

Další články

Prezentace Lagoon na Menorce

Vyzkoušejte Lagoon na Menorce

Zajímají Vás větší modely Lagoon?
51 – 55 – 60?
Přijeďte si je vyzkoušet do atraktivního prostředí ostrova Menorka!
Rezervujte si svoji zkušební plavbu!

Loděnice Lagoon je v Bordeaux naproti Cite du Vin

Prezentace Lagoon v Bordeaux, 6.-8.3.2024

Exclusive days je představení největších katamaranů Lagoon přímo ve výrobním závodě Lagoon v centru Bordeaux. Chcete-li se zúčastnit, spojte se s námi.

Lagoon 51 se standardním plachtěním

Lagoon 51 získal titul Katamaran roku

Lagoon 51, který používá pryskyřici z obnovitelných zdrojů, byl na výstavě katamaranů v La Grande Motte vyhlášen za nejlepší katamaran roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.