Na jachtařském veletrhu v Londýně získal největší motorový katamaran z produkce Lagoon svoji už třetí mezinárodní prestižní cenu, tentokrát „Motor Boat Award in the Trawlers, Aft Cabins and Catamarans category“.První místo v soutěži motorových jachet v zemi, ze které pochází tolik významných výrobců „motoráků“, si Lagoon velmi vysoce cení.


Porota odborníků z oblasti lodního businessu už potřetí rozhodla, že Lagoon 630 MY je špičkou ve své kategorii.


Na předchozích výstavách už Lagoon 630 MY získal tyto významné ceny: na Hong Kong Boat Show dostal v rámci Asia Boating Awards 2015 cenu jako Nejlepší motorová jachta celosvětové produkce :   Best Worldwide Production Motor Yacht v kategorii  15-24 metrů délky.
a na veletrhu v Cannes 2015 vysoce prestižní cenu Invictus Yachts Trophies 2015: Best Layout for yachts from 50 ft to 80 ft za nejlepší interiérový design v kategorii 50-ti až 80-ti stopých jachet.

Další články

Pojďte nakupovat do LAGOON BOUTIQUE online!

Pro všechny majitele a příznivce značky LAGOON otevíráme online prodej oblečení, vybavení a doplňků speciálně vybraných pro katamarany LAGOON. Přístup do obchodu: Majitelé katamaranů LAGOON mohou

Víte co je BOB?

BAND OF BOATS (BOB) je nová @platforma pro milovníky jachet Nová služba na internetu bude místem, kde si můžete pronajmout jachtu, koupit novou jachtu, koupit použitou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.