Za katamarany Lagoon na jachtařský veletrh Cannes Yachting Festival 2022

Největší evropský veletrh jachet na vodě Cannes Yachting Festival 2022 začíná už 6. září! Buďte našimi hosty na stánku Lagoon a prohlédněte si novinky největšího světového výrobce katamaranů.

Jako každý rok při Cannes Yachting Festival 2022 se i letos přístavy Port Vieux v historickém centru Cannes a Porto Canto na opačné straně světoznámé promenády na Azurovém pobřeží stávají přehlídkou luxusních jachet a místem světových premiér!

Co bude k vidění

Letos se v Port Vieux představí přes 500 motoráků délky 5-50 m a v Porto Canto více než 100 plachetnic a katamaranů délky  10-28 m. Mezi oběma přístavy funguje zdarma festivalová lodní doprava, ze které je jedinečný výhled na promenádu Cannes a celý záliv.

Kdy se uvidíme?
6. — 11. 9. 2022

Kde se potkáme?
Vieux Port & Port Canto

Na co se můžete těšit?

  • 620 lodí
  • 575 vystavovatelů
  • 141 světových premiér

Jaké modely katamaránů Lagoon si budete moci prohlédnout?

Ojedinělé zážitky

Lagoon 51 - Yacthing Festival Cannes 2022Přímo před věhlasnou promenádou v Cannes se noční plavbou představí jachty, které zvítězí v prestižní soutěži Invictus Yachts Tropfies (jako v minulosti Lagoon 630MY)! Kromě všech stálých atrakcí Cannes tak čeká na návštěvníky veletrhu i řada jachtařských specialit, tak si je nenechejte ujít!

V Porto Canto Vás rádi přivítáme na stánku největšího výrobce katamaranů na světě firmy Lagoon.

Co představí Lagoon?

Letos se v Cannes představí modely Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 55 i oba největší vyráběné  katamarany Lagoon, modely  SEVENTY7 a SIXTY5. Vystaven bude i Lagoon 51, letošní novinka, kterou Lagoon udává směr  k udržitelným technologiím a respektu k přírodě. Proto jsou na palubě solární panely o výkonu až 3,4 kW a při výrobě se uplatňují recyklované materiály a při laminování i  přírodní pryskyřice.

Získejte informace z první ruky

U Altumare s.r.o. jako autorizovaného dealera Lagoon pro Českou a Slovenskou republiku vždy najdete informace z první ruky.

Prožijte s námi neopakovatelnou atmosféru jachtařské výstavy na slunném Azurovém pobřeží.

Vyplňte jednoduchý formulář a pošleme vám vstupenku zdarma. Můžete si zároveň též přímo objednat nezávaznou konzultaci na našem stánku v Cannes.

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.